Kontakt

Sådan arbejder jeg

Kunden er altid i centrum her, det er min vigtigste opgave at lære din virksomhed at kende, det gør jeg ved at analysere og måle på flere forskellige ting, jeg plejer at sige at jeg skal helt ind i motorrummet for at kunne gøre en forskel.

Efter vi har haft den indledende snak, og jeg har haft god tid til at kigge på jeres forretning, kan jeg komme med et bud på om jeg kan gøre en forskel eller ej, hvis jeg ikke kan gøre noget for jer skal jeg nok beskrive hvorfor.

Det er vigtigt med en plan, vi skal kende målet for hvad der skal ske, og jeg skal have nogle målsætninger stillet fra jer som i gerne vil opnå, med disse mål går processen med at opnå dem igang. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at bruge mig?
Hvilken vækst kan jeg forvente?

Hjælper du små virksomheder?

Vil du i kontakt så udfyld formularen herunder.

Jeg har ikke faste priser. Årsagen er at der er stor forskel på om jeg aktivt skal implementere ændringer i jeres systemer - Måske jeg skal stå for en workshop, eller at i blot ønsker sparring på jeres e-commerce forretning. Alle aftaler laves individuelt.

Der er ingen garanti for vækst, dog får du over 20 års erfaring med e-commerce, samt adgangen til al min viden og netværk. Som jeg os nævnte tidligere vil jeg aldrig tage en kunde hvis jeg ikke tror på jeg kan gøre en forskel.
Små virksomheder bliver også store, kan selv huske da jeg startede hvor svært det var at få god og pålidelig rådgivning, så ja hjælper også små virksomheder. Men jeg hjlælper kun hvis jeg mener jeg kan gøre en forskel, ellers se min blog den vil løbende blive opdateret med indlæg, tips & tricks. Søger du inspiration er det der du skal kigge, og det er jo helt gratis.